Felső
Tagozat

Asset 6@2x
Asset 12@2x 1

Felső
Tagozat

Asset 11@2x
Asset 10@2x 1
Asset 9@2x
Asset 7@2x 1

Iskolánkról

A felső tagozat tanulói az iskola U épület részében található tantermekben sajátíthatják el a mindennapi élethez és a továbbtanuláshoz szükséges ismereteket.

 

Intézményünkben projektorokkal felszerelt modern tantermek és két
számítástechnikai szaktanterem szolgálja a korszerű oktatást.

 

Délutánonként 2 tanulószobás csoportban tanulhatnak, játszhatnak tanulóink.

 

A testnevelés órák helyszíneként diákjaink rendelkezésre áll a két részre osztható nagy tornaterem, a kis tornaterem, a judoterem és a rekortán sportpálya.

 

A közel ezer kötetes könyvtárunk szeretettel várja az olvasókat.

DSC 0389 scaled

Pedagógusaink

Pedagógusaink főiskolai, egyetemi végzettséggel rendelkeznek. A minél
eredményesebb oktató-nevelő munka érdekében folyamatos továbbképzéseken vesznek részt.

 

Tanáraink szakmai elhivatottságát és elismertségét jelenlegi és egykori diákjaink, valamint a legtöbb szülő is nagyra értékeli, kiemelkedőnek tartja.

Tehetséggondozás

Iskolánk célja, hogy az általános iskola elvégzése után minden tanuló rendelkezzen olyan bővíthető ismeretekkel, készségekkel és jártasságokkal, amelyek képessé teszik arra, hogy az alapműveltségi vizsgakövetelményeknek megfeleljen, középiskolai tanulmányait megfelelő alapokkal folytathassa.

 

Minden alkalmat megragadunk, hogy gyermekeinket sikerélményhez juttassuk, és meggyőzzük őket arról, hogy emberségben, tudásban gyarapodni a legfontosabb érték.

 

Alapelveink meghatározásánál figyelembe vettük az éppen érvényes tantervi előírásokat, iskolánk hagyományait és a szülők, tanulók elvárásait is Az egészséges élet- módra, a környezetvédő gondolkodás- és cselekvésmódra külön, kiemelt hangsúlyt fektetünk.

 

Csatlakoztunk a Tehetségpont hálózathoz. Célunk a tehetséges tanulók felkutatása és támogatása. Feladatunk, hogy a tanulók hatékony segítséget kapjanak tehetségük felismeréséhez és kibontakoztatásához.

szabadidos lehetosegek scaled
DSC 0385 scaled

Osztályok

Az „a” osztályban folytatódik a köznevelési típusú sportiskolai tanterv szerinti oktatás. Tanulóink számára biztosítjuk a rendszeres sportolás és a tanulás összehangolását.

 

Ezekben az osztályokban 5-6. évfolyamon tanulásmódszertant is tanítunk, annak érdekében, hogy segítsük a tanulás hatékonyságának növelését.

 

Az alsó tagozaton megkezdett német emelt óraszámú oktatás folytatódik a „b” osztályokban. 5-6. évfolyamon heti öt, 7-8-ban heti hat órában folyik a német nyelv oktatása. Évről-évre kiemelkedő sikereket érünk el az évente megrendezésre kerülő Stille Nacht versenyen. Szoros kapcsolatot tartunk az Osztrák Intézettel számos általuk szervezett programon veszünk részt.

Élsportolói osztály

A 2015/2016-os tanév óta szervezünk élsportolói osztályt.

 

Azok a tanulók, akik alsó tagozatban jó tanulmányi eredményt értek el, sportágukban kiemelkedően tehetségesek és egyesületi ajánlással rendelkeznek, „c”, élsportolói osztályba kerülhetnek.

 

Ebben a kis létszámú közösségben hatékonyabban folyik az oktatás, elősegítve a tanulás és az élsport összeegyeztetését. Célunk a kettős karrier építésének biztosítása.

20150927 091536 scaled

Hírek

337279897 1376511232891537 3274845113575743836 n
2022/23-es tanév

Szépírás-Kézírás Verseny az alsó tagozaton

Az alsó tagozatos diákok március 15-i ünnephez kapcsolódó szövegek szép, pontos lemásolásával vehettek részt a Szépírás-Kézírás Versenyen, ezzel bizonyítva, hogy napjainkban is mennyire fontos minőségi

1. ZOLD sunis foto
Alsó tagozat

Állatok Világnapja az alsó tagozaton

Állatok Világnapja – „Állati jó nyomozás!” az alsó tagozaton „Mit rejt az ábra?” – tettük fel a kérdést a nyomozásban részt vevő tanulóknak! S ezzel

DSC05368
2022/23-es tanév

Sportágválasztó – 2022.

Sportágválasztó programot rendeztünk iskolánk alsós és felső diákjai számára, az Európai Diáksport Napján, amelyet idén is szeptember utolsó péntekén, azaz 2022. szeptember 30-án tartottunk. „Going

Dokumentumok

Galéria