Alapítvány

Tisztelt Szülők!

Ebben a nehezített helyzetben, az Alapítványunk több tanulónk számára nyújt segítséget, a digitális oktatáshoz, számítástechnikai eszközök kölcsönzésével. Kérjük Önöket, hogy ha lehetőségük van rá, támogassák Alapítványunkat adójuk 1%-ával, hogy minél több gyereknek segíthessünk! Mellékelt formanyomtatvány kitöltésével tudnak az 1%-ról nyilatkozni, amit akár postai úton is feladhatnak, és az adóbevallástól függetlenül is beküldhető!

Segítségüket köszönjük!

2022-es Bajor Bálunk összefoglalója ide kattintva érhető el.

Alapítványunk tevékenysége ide kattintva érhető el.

Czira Erika, az Alapítvány Kuratóriumi elnökének tájékoztatója a támogatók számára ide kattintva érhető el.

Az Adományozási Szerződés ide kattintva érhető el.

A TAO-törvényhez kapcsolódó nyilatkozatok ide és ide kattintva érhetőek el.

Ide kattintva kattintva olvashatják, hogy mire fordítottuk a 2019-2020-as tanévben kapott támogatást.

Az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozat ide kattintva tölthető le.

Közös összefogással gyerekeinkért!

A 2018-2019-es tanévhez hasonlóan, iskolánk szülői közössége ismét alapítványi bált szervezett 2019. november 15., péntek estére. Az idei bál témája az 1988-as Olimpia, melynek Szöul adott otthont. Köszönjük a kedves szülőknek és meghívott vendégeinknek, olimpikonoknak, hogy ilyen sokan eljöttek és megtisztelték eseményünket. Köszönjük, hogy támogatói jegyekkel és tombola ajándékok felajánlásával hozzájárultak iskolánk digitális oktatásának fejlesztéséhez.

Polgár Anikó, intézményvezető asszony és Czira Erika, az Alapítvány elnökének köszönet nyilvánítása ide kattintva olvasható el.

 
                        
 

 

Alsó és felső tagozatos diákjainknak tabló pályázatot hirdettünk. A gyerekek az olimpia érdekességeit, sikereit foglalták össze egy-egy tabló vagy “kiállítási tárgy” keretében. A szülők és diákok november 15-ig szavazhattak a legjobb munkára. A győztes a 4.b osztály lett, jutalmuk egy bowling-délután.

Szekeres Pál, Bálunk meghívott vendége, akinek két gyermeke is iskolánk jelenlegi illetve volt tanulója. Olimpiai bronzérmes, háromszoros paralimpiai bajnok magyar tőr- és kardvívó, sportvezető. A mai napig az egyetlen sportoló a világon, aki ép emberként és balesete után is versenyezve mind olimpián, mind paralimpián érmet szerzett. Szilárd erkölcsi értékrendjét folyamatosan képes érvényesíteni a környezetében, nagybetűs emberként referenciapont, és ez széles körben kisugárzik közéleti szerepvállalása által. Mindezen érdemek miatt a Közéleti példakép kategóriában Gránit Oroszlán Példakép Díjat vehetett át.

Ide kattintva olvashatják, hogy mire fordítottuk a 2018-2019-es tanévben kapott támogatást.

Iskolai alapítványunk célja, hogy közös összefogással lépést tartsunk az oktatásban zajló változásokkal, megújítsuk iskolánk arculatát és eszközparkját, barátságosabbá és szebbé tegyük az iskola környezetét. Erről bővebben az ide kattintva olvashatnak.

Az alapítvány adatai:

Medve Utcai Iskolai Alapítvány
Székhelye: 1027 Budapest, Medve utca 5-7.
Adószám: 18034446141
Alapítványunk számlaszáma: CIB Bank 10700378-70864094-51100005