Péntek, 07 20th

Last updateSze, 18 Júl. 2018 8am

Iskolai segítők

Kedves Gyerekek, Szülők!

Mi az iskolában dolgozunk, és nehézségekkel küzdő vagy bajba került gyerekeknek, családoknak nyújtunk segítséget. Akár csak egy-egy apró kérdése, akár komoly gondjai vannak, forduljon hozzánk bizalommal!


Papp Zita és Tompa Erika

fejlesztőpedagógusok

 elérhetőségük: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feladatunk a szakvéleménnyel rendelkező tanulási nehézséggel küzdő gyermekek fejlesztése, szüleik és pedagógusaik szakmai támogatása, sikeres integrációjuk érdekében. Egyéni és csoportfoglalkozást tartunk, illetve egyes osztályokban mozgásterápiát végzünk. 
Várjuk azoknak a szülőknek, gyermekeknek a megkeresését, akik úgy érzik, nem megy a gyermek képességeinek megfelelően a tanulás.


Gaskó Ágota

Iskolapszichológus

Megtalálható az iskolában: 
szerda 10-16
péntek 10-15
1-es Tárgyaló (a kávéautomata mellett)

Elérhetősége: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Király Orsolya

logopédus (az FPSZ II. kerületi Tagintézményének munkatársa)

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Orosz Melinda

családgondozó

/a II. kerületi Önkormányzat Családsegítő és Gyermekjóléti Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Központ munkatársa/

1027 Budapest, Horvát u. 2-12.

Tel./fax: 225-7956
E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

II. kerületi Önkormányzat Családsegítő és Gyermekjóléti Központ

Családsegítő és Gyermekjóléti Központ egyéb elérhetősége: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vezető: Papp Krisztina

Nyitva tartás:
hétfő, csütörtök: 14.00-18.00
kedd, szerda: 10.00-18.00
péntek: 10.00-14.00

A Gyermekjóléti Központ figyelemmel kíséri a kerületben élő gyermekek szociális helyzetét, segítő szolgáltatásokkal támogatja a gyermeki jogok érvényesülését, a családban nevelkedő gyermekek egészséges testi, szellemi, lelki fejlődését, érdekének védelmét.

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Iskolánkról Iskolai segítők