Péntek, 07 20th

Last updateSze, 18 Júl. 2018 8am

A Športové Gymnazium egy hatosztályos sportiskola Kassán. Az iskola élsportolókat nevel és edz.
A sportoló diákok helyben tudnak edzeni és egyéni tanrend szerint tanulni. Az iskola célja, hogy a legjobb feltételeket tudja biztosítani a sportoló diákoknak, hogy tanulmányaikat és sportéletüket össze tudják hangolni.
Bár egy Comenius projektben együtt veszünk részt, a sportvonal mentén is elindítottunk egy kapcsolatot velük. Terveink, hogy sportoló diákjaink találkozhassanak illetve barátságos mérkőzéseket játszanak egymással.

A hét elején nálunk járt a Kassai iskola vízilabda csapata. Hétfőn iskolánk tanulói kísérték el egy közös sétára a vendég tanulókat a Budai Várnegyedbe, majd kedden egy barátságos vízilabda mérkőzés formájában mérték össze erejüket tanulóinkkal.

Séta a várnegyedben (képgaléria)

Barátságos kosármeccs Kassán.

 

November 25-én ás 26-án a kassai sportiskola labdarúgócsapata látogatott el hozzánk. Szerdán iskolánk pár tanulójával a Magyar Olimpiai Bizottság székházában jártak és a Budai Várat tekintették meg. Csütörtökön pedig iskolánk labdarúgóival játszottak barátságos mérkőzést. Csapatunk (Szilágyi Tamás 10.A- kapus, Gerlei Gergő 8.a, Fatuska Benedek 9.Ny, Baranyai Dániel 9.B, Farkas Dániel 10.A, Holczer Benjamin 10.A, Odrobina Norbert 10.A, Dénesi László 10.B, Pula Gergő 10.B, Szekeres Pál 10.B és Olaj György 11.B) 3-3-as döntetlen után bűntetőkkel nyert.

kapcsolódó írás

Galéria megnyitása

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Iskolánkról Nemzetközi kapcsolatok Kassai cserekapcsolat