Péntek, 07 20th

Last updateSze, 18 Júl. 2018 8am

Farsang

2018. január 26-án az alsó és felső tagozaton farsangi délutánt tartottunk. Az alsósok felvonultak ötletes jelmezeikben, majd az osztálytermeikben folytatták a programot. 
A felsősök egy-egy ország kultúráját, nevezetességeit, híres embereit, táncait mutatták be, majd az ételeikkel megrakott asztalaikat lehetett végigjárni.  A színvonalas műsorszámok után ügyességi vetélkedők következtek. A zsűri döntése alapján az I. helyezett a 6.b osztály, II. helyezett az 5.a osztály, III. helyezett pedig az 5.c osztály lett.  A délutánt táncmulatság és tombolahúzás zárta.

farsang 2018

Galéria

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Programjaink 2017-2018 Farsang