Szerda, 12 13th

Last updateK, 12 Dec 2017 8am

Szinkronúszók jártak nálunk

Kategória: Programok 2017-2018 Hőnig Anikó
Találatok: 637

2017. szeptember 27-én, szerdán iskolánkban járt a szinkronúszó szövetségi kapitány, Natália Taraszova, Árkovics Petra szövetségi edző és Kiss Szofi londoni olimpikonunk, a budapesti vizes VB legeredményesebb magyar szinkronúszója.

Látogatásuk célja az volt, hogy bemutassák alsó tagozatos tanulóink számára ezt a szép, fiatal sportágat és minél több gyermeknek kedvet csináljanak hozzá. Bemutatták az olimpiai bajnok orosz csapat kűrjét és a gyerekek megcsodálhatták Szofi csillogó úszódresszeit és éremgyűjteményét.

Iskolánk két szinkronúszó tanulója Barta Niké (6.c) és Gersternkorn Mira (9. A) is jelen voltak a találkozón. Mira el is mesélte a gyerekeknek, hogy miért lett szinkronúszó és milyen szép sikereket ér el sportágában.

Autogram és szórólap osztással ért véget a rendhagyó sportágválasztó óra a Csik iskolában.

 szinkronuszas

szinkronuszok1

17. ARC kiállítás

Kategória: Programok 2017-2018 Hőnig Anikó
Találatok: 734

arc

Az idei évben is ellátogattak iskolánk diákjai az ARC kiállításra.  A 8.a, 9.A, 10.A és 10.B és 11.B osztály tanulói vizuális kultúra valamint mozgóképkultúra és médiaismeret óra keretében tekintették meg a közérzeti multiplakát kiállítást az Ötvenhatosok terén.

Érdekli a sport?

Kategória: Programok 2017-2018 Hőnig Anikó
Találatok: 635

Kedves Szülők, Gyerekek!

Ezúton meghívunk minden érdeklődőt egy az iskolánkban tartandó rövid beszélgetésre, találkozóra, melyen Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó - az UVSE edzője és szakmai igazgatója -  az iskolával való együttműködés keretében szeretne minél több gyermeknek lehetőséget biztosítani a rendszeres sportoláshoz.

Időpont: 2017. szeptember 13. (szerda) 7.40

Helyszín: iskolánk aulája

szórólap

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Programjaink 2017-2018