Péntek, 07 20th

Last updateSze, 18 Júl. 2018 8am

Az idei első Medvevár

Kategória: Október Hőnig Anikó
Találatok: 2009

medvevarmedvevar2


2017. szeptember 30-án 9.00-tól 11.00-ig került megrendezésre az idei tanév első családi délelőttje a MedveVár, melyre a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket vártuk. 


Többen megilletődötten szorongatták szüleik kezét. Azok, akiknek testvére már hozzánk jár, rutinosan léptek be az iskola épületébe. Vendégeink megismerkedhettek egy kicsit az iskola életével, a gyermekek mozgásos és ügyességi játéklehetőségeket próbálhattak ki. Bekukkanthattak az osztálytermekbe, beszélgethettek a tanító nénikkel. A családok jó hangulatban töltöttek el néhány órát iskolánk falai között.Márciusi medveVár

Kategória: Október Száraz Tamás
Találatok: 2098

1

Március 25-én, szombaton délelőtt ismét megnyitotta kapuit a MedveVár.

A kis medvebocsok egy mesebeli utazáson vettek részt, melynek során rengeteg élménnyel gazdagodtak. Az állomásokon sok-sok meglepetés várt rájuk. Az éneklés, barkácsolás és játék mellett utazásuk során a tornaterembe is eljutottak. Itt kiderült az, hogy kik a legügyesebbek közülük.
Miközben a gyermekek az utazást élvezték, szüleik megismerkedhettek iskolánkkal és fontos információkat kaptak a beiratkozással kapcsolatosan Makovecz Éva igazgatónőtől.

galéria

Februári Medvevár

Kategória: Október Hőnig Anikó
Találatok: 2189

2017. február 25-én, szombaton ismét összegyűltek az iskolába készülő kis medvebocsok, hogy ezúttal egy fergeteges karneválba csöppenve ismerkedjenek iskolánkkal, és a tanító nénikkel. Volt jelmezbemutató, tánc, s bohóckészítés is, végül a tornateremben még egy ügyességi akadálypályát is teljesíthettek a résztvevők.

Galéria

Medvevár decemberben

Kategória: Október Száraz Tamás
Találatok: 897

medve jelveny

A MedveVár 2016. december 10-i, szombati programja „Meséről mesére”címmel a Brummogó Bábszakkör téli báb-előadásával várta kedves Vendégeit!

A hóember című mese sikeres bemutatóját közös bábkészítés követte, majd az elkészült hóember kúpbábokkal közös bábozás,"hóember-táncoltatás", s a főszereplőről  szóló dal gyerekekkel és szülőkkel közös éneklése zárta.

E hangulatos Adventi délelőttön egyaránt jól érezte magát minden kicsi és nagy résztvevő, melyet az elkészült fényképek is bizonyítanak:

Galéria

Medvevár novemberben

Kategória: Október Száraz Tamás
Találatok: 875

medve jelveny

2016. november 12-én, a Medve utcában táncházzal – néptánc bemutatóval, majd  dalos körjátékok közös éneklésével és közös játékkal telt a szombat délelőtt. 

A délelőtt folyamán az óvodások végigjárhatták még Micimackó Hétpróbáját a tornateremben  és ügyességi mozgásos feladatok végrehajtásával bizonyíthatták rátermettségüket.

Galéria

MedveVár

Kategória: Október Hőnig Anikó
Találatok: 2085

medve jelveny


2016. október 1-jén rendeztük meg az idei tanév első családi délelőttjét, a MedveVárat, melyre a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket vártuk. 


Vendégeink megismerkedhettek egy kicsit az iskola életével, a gyermekek mozgásos és ügyességi játéklehetőségeket kipróbálhattak ki és találkozhattak a tanító nénikkel.

A MEDVEVÁR KÉPEKBEN


Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home MedveVár Medvevár összefoglalók