Kedd, 09 26th

Last updateK, 26 Szept. 2017 6pm

Márciusi medveVár

Kategória: Október Száraz Tamás
Találatok: 878

1

Március 25-én, szombaton délelőtt ismét megnyitotta kapuit a MedveVár.

A kis medvebocsok egy mesebeli utazáson vettek részt, melynek során rengeteg élménnyel gazdagodtak. Az állomásokon sok-sok meglepetés várt rájuk. Az éneklés, barkácsolás és játék mellett utazásuk során a tornaterembe is eljutottak. Itt kiderült az, hogy kik a legügyesebbek közülük.
Miközben a gyermekek az utazást élvezték, szüleik megismerkedhettek iskolánkkal és fontos információkat kaptak a beiratkozással kapcsolatosan Makovecz Éva igazgatónőtől.

galéria

Februári Medvevár

Kategória: Október Hőnig Anikó
Találatok: 911

2017. február 25-én, szombaton ismét összegyűltek az iskolába készülő kis medvebocsok, hogy ezúttal egy fergeteges karneválba csöppenve ismerkedjenek iskolánkkal, és a tanító nénikkel. Volt jelmezbemutató, tánc, s bohóckészítés is, végül a tornateremben még egy ügyességi akadálypályát is teljesíthettek a résztvevők.

Galéria

Medvevár decemberben

Kategória: Október Száraz Tamás
Találatok: 464

medve jelveny

A MedveVár 2016. december 10-i, szombati programja „Meséről mesére”címmel a Brummogó Bábszakkör téli báb-előadásával várta kedves Vendégeit!

A hóember című mese sikeres bemutatóját közös bábkészítés követte, majd az elkészült hóember kúpbábokkal közös bábozás,"hóember-táncoltatás", s a főszereplőről  szóló dal gyerekekkel és szülőkkel közös éneklése zárta.

E hangulatos Adventi délelőttön egyaránt jól érezte magát minden kicsi és nagy résztvevő, melyet az elkészült fényképek is bizonyítanak:

Galéria

Medvevár novemberben

Kategória: Október Száraz Tamás
Találatok: 373

medve jelveny

2016. november 12-én, a Medve utcában táncházzal – néptánc bemutatóval, majd  dalos körjátékok közös éneklésével és közös játékkal telt a szombat délelőtt. 

A délelőtt folyamán az óvodások végigjárhatták még Micimackó Hétpróbáját a tornateremben  és ügyességi mozgásos feladatok végrehajtásával bizonyíthatták rátermettségüket.

Galéria

MedveVár

Kategória: Október Hőnig Anikó
Találatok: 1114

medve jelveny


2016. október 1-jén rendeztük meg az idei tanév első családi délelőttjét, a MedveVárat, melyre a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket vártuk. 


Vendégeink megismerkedhettek egy kicsit az iskola életével, a gyermekek mozgásos és ügyességi játéklehetőségeket kipróbálhattak ki és találkozhattak a tanító nénikkel.

A MEDVEVÁR KÉPEKBEN


Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home MedveVár Medvevár összefoglalók