Péntek, 07 20th

Last updateSze, 18 Júl. 2018 8am

Makovecz Éva kitüntetése

Kategória: Elismeréseink 2017-2018 Hőnig Anikó
Találatok: 427

nmethlszldj

169C8B50-6ED9-4CD4-81B3-8C19E3801094

IMG 6438


Iskolánk intézményvezetője, Makovecz Éva állami kitüntetésben részesült. Június 1-jén, Pedagógusnap alkalmából a Vigadó különtermében rendezett díjátadó ünnepségen Németh László díjban részesült. 

Ezt a kitüntetést az oktatási miniszter adományozza azoknak az általános iskolai, szakiskolai és középiskolai oktató-nevelő munkát végző tanároknak, akik a gyermekek harmonikus személyiségformálásában huzamosan kiemelkedő munkát végeznek.

Köszönjük eddig munkáját és gratulálunk az elismeréshez. 

Előadás az ELTE-n

Kategória: Elismeréseink 2017-2018 Tóth Zoltán
Találatok: 1542

Somody Beáta kolléganőnk előadást tartott az ELTE Zenei tanszékén, pedagógus tanár továbbképzés keretében "Vizuális Szimbiózis Program - Komplex művészeti nevelés lehetőségei tanórán és azon kívüli foglalkozások keretében" címmel.

Gratulálunk az előadáshoz!

Úszó hírességek csarnoka

Kategória: Elismeréseink 2017-2018 Hőnig Anikó
Találatok: 1468

csik

A Magyar Úszószövetség 110 éves fennállásának évfordulója alkalmából kedden rendezett ünnepségén bővítették az Úszó Hírességek Csarnokát, az öt új tag között beválasztották iskolánk névadóját, dr. Csik Ferencet is. A díjat az olimpiai bajnok unokája, Bakó-Csik Katalin vette át.

Csik Ferenc az 1936-os berlini olimpián 100 méter gyorson diadalmaskodott, valamint a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként bronzérmet nyert. A második világháborúban orvosi hivatásának teljesítése közben Sopronban egy bombatámadás során vesztette életét.

Büszkék vagyunk névadónkra, akinek életpályája követendő példaként áll tanulóink előtt!

A Magyar Atlétikai Szövetség díjátadó ünnepsége

Kategória: Elismeréseink 2017-2018 Hőnig Anikó
Találatok: 1232

img9034a

A Magyar Atlétikai Szövetség hagyományos évzáró gáláján díjazta a sportág legjobbjait, akik között természetesen ott volt a világbajnoki érmet szerző dr.Baji Balázs és Márton Anita, de nem csak az ő sikereikben merül ki a magyar atlétika 2017-es éve, hiszen emellett 14 nemzetközi versenyen szerzett éremmel büszkélkedhetett a sportág. 
Az idei évben Győrben rendezendő EYOF-on iskolánk tanulója Horváth Karolina (9.B osztályos tanuló) győzni tudott 2000 méter akadályon, ezért a MASZ különdíjában részesültette Őt és edzőjét Jakab Ágnest

Az Európai Atlétikai Szövetség az év edzőit is díjazta, így az év női edzői díját a szövetség által jelölve, Jakab Ágnes vehette át. 


Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Eredmények Elismeréseink 2017-2018