Péntek, 07 20th

Last updateSze, 18 Júl. 2018 8am

Médiásaink pályázati sikere

Kategória: Médiásaink Hőnig Anikó
Találatok: 2115

IMG 5057

Iskolánk csapata a Pénziránytű Tananyagok Digitalizációja pályázatán országos 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: Hussy Bettina 11.B, Korodi Stefánia, Mészáros Emese és Tóth Marcell 12.A osztályos tanulók. Segítő tanáraik: Kumpera Ferenc és Vincze Judit. Gratulálunk nekik!

Siker a Média OKTV-n

Kategória: Médiásaink Hőnig Anikó
Találatok: 1101

A 2016/2017-es tanévben Mészáros Emese, 12.B osztályos tanulónk a mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy országos középiskolai versenyének döntőjébe jutott, ahol az írábeli fordulóban elért eredménye alapján a szóbeli fordulón is megmérettethette magát és ott 10. helyen végzett.  Gratulálunk sikeres szerepléséhez!

Virtuális Ikonok

Kategória: Médiásaink Hőnig Anikó
Találatok: 2466

Az NDK – Neue Debreczenische Kunst és a Deák17 Galéria idén is meghirdette közös pályázatát. A Virtuális ikonok kiállításon - 2017. február 10. és április 1. között - a pályázatra beérkezett legjobb diákmunkák és meghívott kortárs alkotók témára reflektáló munkái tekinthetők meg, iskolánkból Cozmobolis Leonidász Arnold, 9.B osztályos tanulónk munkája. Gratulálunk neki és Somody Beáta tanárnőnek, aki felkarolta tanítványát!

palyazat1
palyazat2

Siker a média OKTV-n

Kategória: Médiásaink Hőnig Anikó
Találatok: 2201

Mészáros Emese, 12.B osztályos tanulónk a mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy országos középiskolai versenyének 1. fordulójában 3. helyen végzett, és így továbbjutott az országos döntőbe. 

Gratulálunk sikeres szerepléséhez és szorítunk, hogy a döntőben is szép eredményt érjen el. 

Médiás tanulónk sikere

Kategória: Médiásaink Hőnig Anikó
Találatok: 1709

Arató Rebecca Alina, 11.A osztályos tanulónk egy videó-készítő pályázaton vett részt, melyet a Versnitt és a Librarius.hu portál hirdetett meg. A pályázóknak olyan videót kellett készíteniük, melynek alapját kortárs magyar versek képezik. A pályázatra 53 versvideó érkezett. Arató Rebbeca pályaműve 2. helyezést ért el. Gratulálunk neki!

http://librarius.hu/2016/09/07/versvideo/

Médiás tanulóink sikere

Kategória: Médiásaink Hőnig Anikó
Találatok: 2080

megnyitob

Iskolánk 9.B osztályában tanuló médiatagozatos diákjai (Győri Lívia és Száraz Tamás tanárunk vezetésével) a debreceni NDK– Neue Debreczenische Kunst – művészcsoport által meghirdetett „Facebook, lájkok, szelfik ….Köztünk élő társas magány” országos pályázatán indultak fotóikkal.  A pályázatra benyújtott fotók közül hármat választottak ki, melyeket a Deák 17 galéria kiállítótermében lehet megtekinteni 2016.március 17-ig. 

A nyertes diákjaink: Kaufmann Angéla, Nemeskéri Júlia, Preil Nikolett, Simon Anna

bővebben

a galériáról

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Eredmények Médiásaink