Péntek, 07 20th

Last updateSze, 18 Júl. 2018 8am

dk TK

Iskolánk diákönkormányzata csütörtökön tökfaragást szervezett a felsősöknek és gimnazistáknak. Az osztályokat több tanuló képviselte és elkészítették a faragott díszeket, melyeket az őszi szünetet megelőző héten állítunk ki az iskola folyosóin és az aulában.

Október 25-én, szerdán a tökök az aulában megtekinthetőek, ahol a kihelyezett szavazóládában szavazni is lehet a legjobban sikerült darabra. Ezen a napon értékeli a zsűri az osztálytermek dekorációját is. A legjobban szereplő osztályok újabb pontokat szerezhetnek a „legaktívabb osztály” versenyben. 

galériaIMG 0327

Iskolánk diákönkormányzata pályázati forrásból csapatépítő programon vett részt csütörtökön. A diákönkormányzati képviselők lézerharcot szavaztak meg év eleji csapatépítésre. A gimnazista és felsős képviselők egy DÖK gyűlést követően Kullmann-né Juhász Edit tanárnő vezetésével indultak a két órás programra, ahol felhőtlen szórakozásban vehettek részt. 

IMG 5208   IMG 5205 IMG 5212

December 16-án, pénteken iskolánk tankonyhájában gyűltek össze kicsik és nagyok, hogy együtt mézeskalácsot süssenek. Az alapanyagokat az iskola kincseskamrája állta, a megvalósítás a tanárok és diákok közös érdeme. Minden évfolyamból jöttek érdeklődők és készítettek formás süteményeket ajándékba családtagoknak és barátoknak, illetve a javarésze azonnal elfogyott még melegen. A program olyan jól sikerült, hogy jövőre megismételjük.

Dokkirandulas4a  DOKkirandulas1a


2016. szeptember 30-án a DÖK képviselők csapatépítő kiránduláson vettek részt. Az év feladatainak megbeszélése mellett volt idő libegőzésre, gyermekvasútazni, játszani a Normafán és igazi közösséget kovácsolni. Októberben folytatják az elkezdett munkát és tovább szervezik az iskolai diákéletet.

 

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Diákönkormányzat Programok