Hétfő, 04 23rd

Last updateSzo, 21 Ápr. 2018 8am

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Ideiglenes felvételi jegyzék a 2018-2019. tanévben induló 4 és 5 évfolyamos képzéseinkre

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

Az intézményünkbe jelentkező tanulók ideiglenes felvételi rangsorának jegyzékét tagozatonként olvashatják az alábbi link alatt.

ideiglenes felvételi rangsor

 A listákon a tanulók oktatási azonosítójukkal szerepelnek. A tanulói azonosító előtt feltüntettük a felvételi eljárásban elért eredmények alapján kialakult ideiglenes sorrendet.


Azok a tanulók, akik iskolánk több tagozatát is megjelölték, az általuk választott valamennyi képzés rangsorában szerepelnek. (0001, 0002, 0003, 0004)

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy ezek a rangsorok közvetlenül nem adnak felvilágosítást arra vonatkozóan, hogy a vizsgázó felvételt nyert-e az adott képzésre!

Az itt közölt listák alapján ugyanis az Oktatási Hivatal végzi el az összes iskola adatainak ismeretében a rangsorolást.

Az ideiglenes felvételi jegyzék változni fog, mert

  • ha egy tanuló több tagozatot is megjelölt iskolánkban, és pl. az első helyen megjelölt képzésre felvételt nyer, akkor a többiben már kiesik a listából.
  • ha a felvételiző nem a mi iskolánkat jelölte meg első helyen, (intézményünknek erről adata nincs) és a tanuló az elsőként megjelölt iskolába felvételt nyer, akkor a Felvételi Központ őket kihúzza majd a mi listáinkról, és a mögötte állók előbbre kerülnek a rangsorban.

A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. A jelentkezések módosítására 2018. március 21–22-én, a tanuló jelenlegi általános iskolájában, a módosító tanulói adatlap kitöltésével van lehetőség. A módosító időszakban az alábbi módosítások végezhetők el:

  • az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása,
  • illetve az eredeti tanulói adatlapon szereplő középfokú iskolában, az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján, új tanulmányi kód megjelölése. Az egyeztetés tényét az intézménynek az eredetileg benyújtott jelentkezési lapon fel kell tüntetnie.
  • Új iskolát nem lehet a módosító tanulói adatlapon feltüntetni!
  • Intézményt és tanulmányi területet nem lehet a módosító időszakban törölni!

 A módosító tanulói adatlapot a tanulói adatlappal megegyező módon kell előállítani, azaz:

  • az egyéni jelentkezők a KIFIR felvételi lap kitöltő rendszer egyéni jelentkezők számára készített felületén, önállóan állíthatják elő,
  • azon jelentkezők számára, akiknek eredeti tanulói adatlapját is az általános iskola állította elő a módosító tanulói adatlapot is az általános iskola állítja elő, a KIFIR felvételi lap kitöltő rendszer általános iskolák számára készített felületén.

 A módosító tanulói adatlapokat 2018. március 23-áig kell postára adni a jelentkezőnek, illetve az általános iskolának az Oktatási Hivatal címére. A módosító tanulói adatlap mellékleteként semmilyen dokumentumot nem kell csatolni.

A felvételi végleges eredményéről 2018. április 27-ig értesítjük az általános iskolákat és a felvételiző tanulókat.

 

2018. 03. 13.                                                                                      Makovecz Éva

                                                                                                          Intézményvezető

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Hirek Ideiglenes felvételi jegyzék a 2018-2019. tanévben induló 4 és 5 évfolyamos képzéseinkre