Szerda, 10 18th

Last updateH, 09 Okt. 2017 9pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Utazzunk együtt Angliába

250px-London collage amsterdam-xlarge

Iskolánk 2018 márciusában londoni kirándulást szervez amszterdami látogatással a Student Lines utazási irodán keresztül.

Időpont: 2018. március 11 – március 18

Utazás: autóbusszal.  Éjszaka nem utazunk!

Szállás: családoknál félpanzióval (teljes ellátás igényelhető) és tranzitszálláson

 A program röviden:

1.nap: Utazás Ausztrián és Németországon keresztül. Este tranzitszállás a német-belga határ közelében.

2.nap: Reggel utazás Franciaországba. Átkelés Angliába a Csalagúton. Séta Dickens városában, Rochester-ben. Katedrális. Este érkezés a családokhoz.

3.nap: Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall, Downing street 10, Buckingham Palace, St. James Park, The Mall , Piccadilly Circus, Soho, China town, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.

4.nap: St. Paul’s Cathedral (Nelson, Wellington sírja, panoráma a kupolából) British Múzeum (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.). Délután szabadprogram, Oxford street.

5.nap: VIII. Henrik titkai: látogatás a Hampton Court palotában (Tudor konyha, lakosztályok, sövénylabirintus, az első angol teniszpálya, séta a díszkertben és a Temze partján)

6.nap: Délelőtt átkelés a kontinensre. Városnézés a legnagyobb flamand kikötővárosban, Antwerpenben. (Grote Markt, Brabo-kút, Városháza). Este a szállás elfoglalása a hollandiai tranzitszállóban.

7.nap   Észak Velencéje: Amszterdam. Van Gogh Múzeum vagy Rijks Múzeum, séta a belvárosban, sétahajózás.

8.nap  Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Az út ára: 145.800,- Ft  plusz költőpénz. (A részvételi díj tartalmazza a belépődíjakat is.)

A kitöltött jelentkezési lapokat 20 000,- Ft foglalóval legkésőbb október 13-ig kérjük Hőnig Anikó vagy Lapos Ágnes tanárnőknek adják le. Később szülői értekezletet tartunk a jelentkező diákok szülei részére az utazási iroda képviselőjének részvételével. 

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Hirek Utazzunk együtt Angliába