Péntek, 06 22nd

Last updateH, 18 Jún. 2018 8pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Az idei első Medvevár

medvevarmedvevar2


2017. szeptember 30-án 9.00-tól 11.00-ig került megrendezésre az idei tanév első családi délelőttje a MedveVár, melyre a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket vártuk. 


Többen megilletődötten szorongatták szüleik kezét. Azok, akiknek testvére már hozzánk jár, rutinosan léptek be az iskola épületébe. Vendégeink megismerkedhettek egy kicsit az iskola életével, a gyermekek mozgásos és ügyességi játéklehetőségeket próbálhattak ki. Bekukkanthattak az osztálytermekbe, beszélgethettek a tanító nénikkel. A családok jó hangulatban töltöttek el néhány órát iskolánk falai között.Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Október Az idei első Medvevár