Péntek, 06 22nd

Last updateH, 18 Jún. 2018 8pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Szinkronúszók jártak nálunk

2017. szeptember 27-én, szerdán iskolánkban járt a szinkronúszó szövetségi kapitány, Natália Taraszova, Árkovics Petra szövetségi edző és Kiss Szofi londoni olimpikonunk, a budapesti vizes VB legeredményesebb magyar szinkronúszója.

Látogatásuk célja az volt, hogy bemutassák alsó tagozatos tanulóink számára ezt a szép, fiatal sportágat és minél több gyermeknek kedvet csináljanak hozzá. Bemutatták az olimpiai bajnok orosz csapat kűrjét és a gyerekek megcsodálhatták Szofi csillogó úszódresszeit és éremgyűjteményét.

Iskolánk két szinkronúszó tanulója Barta Niké (6.c) és Gersternkorn Mira (9. A) is jelen voltak a találkozón. Mira el is mesélte a gyerekeknek, hogy miért lett szinkronúszó és milyen szép sikereket ér el sportágában.

Autogram és szórólap osztással ért véget a rendhagyó sportágválasztó óra a Csik iskolában.

 szinkronuszas

szinkronuszok1

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Programok 2017-2018 Szinkronúszók jártak nálunk