Péntek, 06 22nd

Last updateH, 18 Jún. 2018 8pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Érdekli gyermekét a vízilabda?

IMG 5634

2017. szeptember 13-án, szerdán iskolánkba látogatott Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, az UVSE szakmai igazgatója és Kiss József az UVSE szakosztályvezetője. Azzal a céllal érkeztek, hogy megismertessék alsó tagozatos diákjainkkal a vízilabdázás szépségeit és minél több gyereknek kedvet csináljanak ehhez a sikeres  sportághoz.

Tibor a szórólapokat dedikálva kedvesen elbeszélgetett a gyerekekkel. Aki kedvet kapott és szeretne  vízilabdázni, az alábbi jelentkezési lapot töltse ki vagy a szórólapon megadott címen jelentkezzen.

jelentkezési lap

szórólap

videó

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Programok 2017-2018 Érdekli gyermekét a vízilabda?