Szerda, 10 18th

Last updateH, 09 Okt. 2017 9pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Tájékoztató a tankönyvekről

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei tanévtől az 1.-9. évfolyamon tanuló diákok alanyi jogon ingyen kapják meg a tankönyveket, melyeket 2017. szeptember 1-jén osztunk ki az osztályoknak. 3-9. évfolyamos tanulóinknak a munkafüzetek kivételével az összes könyvtárból felvett tankönyvet vissza kell juttatniuk a könyvtárba a tanév végén. 

A 10-12. évfolyamon tanuló nem térítési díjmentes diákok 2017. szeptember 1-jén tankönyvcsekket kapnak, melyet 2017. szeptember 15-ig kell befizetni. A tankönyvet a befizetett csek bemutatásakor kapják meg. Azok a diákok, akik térítésmentesen kapják a könyveket ezeken az évfolyamokon, azoknak legkésőbb 2017. október 1-jéig igazolniuk kell az ingyenességre való jogosultságot. 

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Hirek Tájékoztató a tankönyvekről