Szerda, 07 26th

Last updateCs, 13 Júl. 2017 4pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Nyári sporteredményeink

bartanik3 bartanik2 uszasgyurinovicsfanni hnatyszynvanda   TapasztoMira

2017. június 25-én Barta Niké a VII Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó versenyen párosban aranyérmet, kombinációs kürben pedig ezüstérmet szerzett.

Niké a július 1.-jén és 2-án rendezett Austrian Openen Bécsben ismét sikeresen szerepelt. Aranyérmes lett párosban, ezüstöt nyert kötelezőben és bronz érmet szerzett kombinációs kürben.  

A 2017. június 27. és július 2. között megrendezett ifjúsági úszó Európa-bajnokságon Netanyaban Gyurinovics Fanni  első helyezést ért el a 4x100 női vegyesváltó illetve a 4x200 női gyorsváltó tagjaként. 

Ugyanebben az időszakban tartották Norvégiában az ifjúsági műurgó bajnokságot, melyen Hnatyszyn Vanda is versenyzett és sikeresen is szerepelt. 

Június 27. és július 2. között rendezték meg a Tour de Hongrie nemzetközi országúti kerékpárversenyt is, melyen idén végzett diákunk Dina Dániel és testvére, Dina Márton (aki szintén tanítványunk volt) is indult. Dina Márton 24. helyen végzett az összetett versenyben, Dani pedig 59. lett a 86 induló közül. 

Tapasztó Hanna Míra 4.a osztályos tanulónk és párja Czetl Artúr Fülöp, Olaszország Riminiben 2017. július 10-én megrendezett Akrobatikus Rock And Roll Világkupán, serdülő kategóriában a 16. helyen végeztek. Így jelenleg a Világranglista 23. helyen állnak!

Gratulálunk nekik!

Csik Ferenc

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Hirek Nyári sporteredményeink