Péntek, 06 22nd

Last updateH, 18 Jún. 2018 8pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Nyári információk

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a nyári ügyeleti beosztásról, a bizonyítványok átvételéről, a nyári táborról valamint az iskolai étkezésről.  

Ügyeletet 9 és 13 óra között tartunk a következő időpontokban:

2017. július 5.

2017. július 19.

2017. augusztus 2.

2017. augusztus 16.

A bizonyítványok átvétele az ügyeleti napokon 9 - 10 óra között lehetséges a földszinti 1-es tárgyalóban. A bizonyítványok átvételére az alábbi időpontokban is lehetőség van: június 21-én és 28-án 9 és 10 óra között szintén a földszinti 1-es tárgyalóban.

nyári tábor július 3-án indul a Klebelsberg Kuno Általános Iskolában. Az első két hétre június 28-ig iskolánk gazdasági irodájában lehet befizetni. 

Az iskolai étkezéshez a szeptemberi csekkeket már megkapták a diákok. Aki esetleg nem kapott, de szeretne szeptemberben az iskolában étkezni, annak nyilatkoznia kell, melyhez nyomtatványt a gazdasági irodán kaphat. 

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Hirek Nyári információk