Szerda, 10 18th

Last updateH, 09 Okt. 2017 9pm

Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Nyaraljunk együtt Spanyolországban!

IMG 2862

Tisztelt Szülők és Gimnazista diákjaink!

 2018 nyarán autóbuszos spanyolországi tanulmányi kirándulást szervezünk. Szikrázó napsütés, csodálatosan szép öblök, középkori városok, ínycsiklandó ételet- és italspecialitások, mosolygós emberek várnak ránk Tossa de Mar közelében. 

diákunk videója az utazásról

 

Időpont: 2018. július 16- 26. (11 nap/8 éjszaka)

Utazás: Nyugati típusú, légkondicionált, SETRA 431 DT típusú, emeletes luxus autóbusszal.

Szállás: a Tossa de Martól 3 km-re lévő, európai szinten is első osztályú, négycsillagos Cala Llevadó Kempingben 4 vagy 6 fős faházakban

A házak felszereltsége: 4 vagy 6 fős faházak, melyben francia- és emeletes ágy(ak), takarók, párnák, beépített szekrény, hűtő, ventilátor, mikrohullámú sütő, asztal, székek, poharak vannak. A faházakban vizesblokk nincs, a férfi és a női zuhanyzók, valamint a WC-k a faházak közelében találhatók, itt a tisztaság és a meleg víz állandó.

Ágyneműhuzatról és lepedőről az utasoknak egyénileg kell gondoskodniuk.

Ellátás: félpanzió - 8 reggeli (svédasztalos), 8 magyaros jellegű vacsora. Reggeli 08:30-09:30 óra között, vacsora 19:00 órakor kerül szervírozásra.

Az utazás alatti programok:

  1. Egész napos barcelonai városnézés (Gaudí házak, Montjuic, Spanyol Falu, olimpiai stadion, Ramblas, Gótikus negyed, Güell Park, Fuentes de Montjuic (szökőkút zene-és fényjátékkal)
  2. Montserrat, Barcelona – Sagrada Família
  3. Tossa-i heti kirakodóvásárral egybekötött hajókirándulás
  4. Svédasztalos tapas est és majd 2,5 órás flamenco-show
  5. napi 2 óra spanyoloktatás

Az út ára: 98.900,- Ft (93.900,- Ft + 5.000,- Ft Sagrada Família belépőjegy) + 140 €. (Ez az összeg tartalmazza az utazást, a szállást, a félpanzió ellátást és a fent említett programokat.)

A faházak épségének megőrzése érdekében átvételekor 20 €/fő kauciót kell fizetni, ami - amennyiben nem történt káresemény – átadáskor visszafizetésre kerül. A kaucióval együtt 4 €/fő takarítási díjat és 4 €/fő idegenforgalmi adót kell még fizetni a helyszínen.

Jelentkezni 25 000,- Ft foglalóval lehet Hőnig Anikó vagy Kullmann-né Juhász Edit tanárnőnél. Később pedig szülői értekezletet fogunk tartani a jelentkező diákok szülei részére.

IMG 2656

IMG 2814

Iskolánkról

Iskolánk a Csik Ferenc Általános és Gimnázium a második kerület szívében várja azokat az általános iskolai tanulókat, akik német nyelvet szeretnének tanulni vagy érdeklődnek a sport iránt. Gimnáziumunk azokat a fiatalokat várja, akik érdeklődnek a sport vagy a média világa iránt. Élsportoló tanulóink számára egyéni érkezési idővel igyekszünk megkönnyíteni a tanulás és a sport összehangolását, míg médiás tanulóinkat emelt számú média és média gyakorlat órákkal várjuk.

Ön itt van: Home Hirek Nyaraljunk együtt Spanyolországban!